21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Ebru Gündeş tatilcileri büyüledi

Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Side beldesinde bir otelde sahne alan Ebru Gündeş, birbirinden güzel parçalarıyla yerli ve yabancı tatilcileri coşturdu.

Yaz konserleri kapsamında Side Suneo Otel'de sahne alan ünlü sanatçı Ebru Gündeş, tatilcilere unutulmaz bir konser verdi. 'Hayatta Başarılar Diliyorum' adlı parçasıyla konserine başlayan Gündeş, İbrahim Tatlıses, Orhan Gencebay, Selami Şahin ve Sezen Aksu'nun da parçalarını seslendirdi. Sahne performansıyla hayranlarını büyüleyen sanatçı, yaptığı esprileri ile de seyircileri kahkahaya boğdu.

Gecede amfi tiyatroyu dolduran yüzlerce kişi Gündeş'in seslendirdiği şarkılara eşlik etti. Bir ara sahnedeninerek hayranlarının arasına karışan sanatçı yoğun ilgiyle karşılandı. Sahnede 3 aylık bir kız çocuğunu kucağına alan Gündeş, önce bebeği sevdi ardından kucağında bebekle birlikte şarkısına devam etti. Hayranlarından birinin ''Osman bey bebek istemiyor mu?'' sorusuna, ''Osman'ın istemesi yetmez, benim de istemem lazım'' diye cevap veren Gündeş, ileride mutlaka bir gün bebek sahibi olmak istediğini söyledi.

Kucağına aldığı bebeği ailesine teslim eden Gündeş, ailesine, "Çocuk bakmak nasıl, kolay mı?" diye sordu. Daha sonra konserine devam eden ünlü sanatçı 2 saat kaldığı sahnede tatilcilere unutulmaz bir gece yaşattı.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2008 Salı 14:53:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?