22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Ebru Şahin'den Türel'e ziyaret

Bosna Hersek’in Başkenti Saray Bosna’da düzenlenen Ümitler Avrupa Judo Şampiyonası’nda altın madalya kazanan Ebru Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i ziyaret etti.

04-06 Temmuz tarihleri arsında Bosna Hersek’in Başkenti Saray Bosna’da düzenlenen Ümitler Avrupa Judo Şampiyonası’nda altın madalya kazanan Ebru Şahin, antrenörü Ahmet Güneş ve Çaybaşı Gençlik Spor Kulübü Başkanı Güngör Kaldan ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i ziyaret etti

Saray Bosna’da 44 ülkenin katılımıyla gerçekleştirilen turnuvada Rus rakibi Venera Nizamovayı yenerek Avrupa Şampiyonu olan Ebru Şahin Türkiye ve Antalya’ya büyük sevinç yaşattı. Geçtiğimiz yılda Avrupa üçüncülüğü bulunan Serik Sağlık Meslek Lisesi son sınıf öğrencisi Şahin, ”Ülkeme altın madalya kazandırdığım için çok mutluyum. Çalışmalarım sürüyor. Gençler Avrupa ve Dünya Şampiyonasına da katılacağım ve altın madalyayla döneceğim. En büyük hedefim 2016 yılında yapılacak olimpiyatlara katılmak ve altın madalya almak” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Türel de, ”Ebru’yu kutluyorum. İnanıyorum ki gelecek yıllarda hedeflerine ulaşarak Judo Milli Takımında ülkemizi en iyi şekilde temsil edecek” dedi. Başkan Türel, Ebru Şahin’e başarısından dolayı plaket verdi ve altınla ödüllendirdi.

 

İHA
Yayın Tarihi : 22 Temmuz 2008 Salı 13:26:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?