15
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Efsane futbolcular sahaya çıkıyor

ANTALYA'DA GÖSTERİ MAÇI

Eski Milli Takım oyuncusu Tanju Çolak, Antalya Futbol Dostları Derneği (AFDD) ile Antalya Tenis İhtisas Kulübü (ATİK) tarafından düzenlenen eski ünlü futbolcuların bir araya geleceği 'Gösteri Maçı' öncesi ATİK'de bir basın toplantısı düzenlendi.

Toplantıya ATİK Başkanı Ufuk Parlakdağ, AFDD Başkanı Şener Dal, eski futbolcu ve teknik direktörler Orhan Gülmez, Sancar Biçikçi, Yaşar Duran, Tanju Çolak, Candemir Berkman, Recep Adanır ile FİFA kokartlı eski hakem İlhami Kaplan katıldı. ATİK Başkanı Ufuk Parlakdağ, organizasyonun iyi geçmesi dileğinde bulunarak bundan sonra organizasyonun gelecek yıllarda da devam edeceğini söyledi.

SİTEM ETTİ

Organizasyona katılacaklarına dair söz vermesine rağmen katılmayan futbolculara sitem eden Parlakdağ, şöyle konuştu: "Organizasyona katılamayanların bir savunması mutlaka olacaktır. Ancak, bu benim için önemli değil. Türkiye'ye mal olmuş ve futbolda çok büyük işler yapmış büyüklerimize saygısızlık yaptılar. Ancak, biz organizasyona getirmemiz gereken futbolcuları Antalya'ya getiremediğimiz için özür dileriz."

AFDD Başkanı Şener Dal da, verilen söze sadakat göstermenin gerektiğini belirterek bu konuda Tanju Çolak'a teşekkür etti. Yapılan hataların insanlara ait olduğunu, ancak önemli olanın yaptıkları hatanın farkına varmaları olduğunu dile getiren Dal, şöyle konuştu: "Organizasyona katılacak futbolcular, son anda bizlere katılmayacaklarını haber verdi. Nasıl böyle bir gaflete düştüler yakıştıramadım. Türk milli takım formasını giymiş kişilerin böyle hatalar yapmaması gerekir. Biz büyüklerimizden böyle gördük."

KALAN SAĞLAR BİZİMDİR

Eski Milli futbolcu Tanju Çolak ise organizasyonu 'muhteşem' olarak nitelerken, organizasyona katılmayanlar için üzüntü duymaya gerek olmadığını belirterek "Kalan sağlar bizimdir. Söz önemlidir ve verilen sözler tutulmalıdır" dedi. Hayatı boyunca onuruyla yaşadığını anlatan

Çolak, şunları söyledi: "Ben sözümün aşikarıyım. Verdiğim sözlere sadık kaldım. Biz çıkıp oynarız, onlar gelsede olur gelmese de. Oğlumu dün askere uğurladım, benim onun yanında olmam gerekirken kalktım buraya geldim. Çünkü söz vermiştim."

BUNLARI KONUŞMAYA GEREK YOK

Çolak, gazetecilerin "Rıdvan Dilmen son olayların ardından sizinle karşılaşmamak için bu organizasyona katılmamış olabilir mi?" sorusuna şöyle karşılık verdi: "Böyle bir organizasyonda bunları konuşmaya gerek yok. Burada olanda sağ olsun olmayanda. İnsanlar gelmemekle ne kazanacaklar. Burada bana bir söz vermemiş ki. Verilen söz Şener hocama. Verilen sözlerin her zaman arkasında durdum. Bu konunun böyle bir organizasyonun üzerine çıkmasını istemiyorum." Burada tek amaçlarının spor olduğunu anlatan Çolak,

sözlerine şöyle devam etti: "Buraya spor yapmaya futbol oynamaya geldim. Rıdvan Dilmen ile de dün görüştüm ve bana son gelişmelerle ilgili muhatap olmamak için katılamayacağını söyledi. Ben zamanında bunlara ağır antrenman yaptırmışım ki bana böyle acı çektiriyorlar."

ANTALYA'DA GÖSTERİ MAÇI
ANTALYA'DA GÖSTERİ MAÇI
ANTALYA'DA GÖSTERİ MAÇI
ANTALYA'DA GÖSTERİ MAÇI
İHA
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2010 Salı 15:26:04
Güncelleme :13 Nisan 2010 Salı 17:43:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?