16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Efsaneler sahada...

ANTALYA'DA GÖSTERİ MAÇI

Antalya Futbol Dostları Derneği (AFDD) ile Antalya Tenis İhtisas Kulübü (ATİK) tarafından düzenlenen 'Gösteri Maçı'nda Türk futbolunun ünlü isimleri ile eski belediye başkanları, vali yardımcıları ve turizmciler forma giydi.

AFDD ile ATİK tarafından Atatürk Stadı'nda düzenlenen gösteri maçında Türk futbolunun emektar futbolcuları, Tanju Çolak, Yaşar Duran, Orhan Gülmez ve Sancak Biçikçi ile Antalyaspor'da yıllar önce forma giymiş futbolcular, eski belediye başkanları, vali yardımcıları ve turizmciler forma giydi.

Maçın başlama vuruşunu eski milli futbolcular Recep Adanır ile Candemir Berkman yaptı. Kırmızı ve mavi formalarla sahaya çıkan oyuncular, 30'ar dakikadan iki devre futbol oynadılar.

Tanju Çolak'ında mücadele ettiği mavi takım, 5-3 kazandı. Mavi takımın gollerini 29. dakikada Göksel Karıklar, 36. ve 52. dakikalarda Namık Yüksel, 37. ve 60. dakikalarda Serdar Biçikçi atarken, kırmızı takımın gollerini de 14. dakikada Adnan Karahan, 26. ve 59. dakikalarda penaltıdan Ufuk Parlakdağ kaydetti.

ANTALYA'DA GÖSTERİ MAÇI
İHA
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2010 Salı 18:02:03
Güncelleme :13 Nisan 2010 Salı 22:32:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?