1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Eğitim destekçisi Tütüncü'ye plaket

Atatürk Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, ilçenin eğitim gönüllüsü ve eğitim destekçisi olan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye, eğitime katkılarından dolayı teşekkür plaketi sundu.

Tütüncü, ilçedeki okulları ziyaret ederek, öğrencilerin mezuniyet sevincini paylaşmaya sürdürüyor. Başkan Tütüncü, Göçerler İlköğretim Okulu’nun yılsonu kutlamaları etkinliğine katıldı. Okulun bahçesinde düzenlenen etkinlikte konuşma yapan Tütüncü, etkinliğe katılımın yüksek olmasından ve etkinlikteki coşkudan memnun kaldığını söyledi.

Okulların yılsonu kutlamalarına velilerin ilgi göstermesinden her zaman etkilendiğine belirten Başkan Hakan Tütüncü, “Katılımın yoğun olmasının altında yatan neden, sizlerin bu okula duyduğunuz ilgidir, alakadır. İlgi ve alakayla birlikte, okuldaki eğitimin kalitesi yükselecek ve yavrularımız çok daha güzel eğitim şartlarına kavuşacaktır. Göçerler İlköğretim Okulu’nda, gerçekten de güzel bir eğitimin verildiğine şahit oldum. Öğretmenlerimiz görevlerini layıkıyla yapmanın gayreti içerisindeler. Velilerimizin ilgi ve desteğiyle, öğretmenlerimizin ilgi ve alakaları da eğitim kalitesini yükselten bir etkiye sahip olacaktır.”

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Atatürk Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nin, geleneksel pilav gününü de ziyaret etti. Okul bahçesinde düzenlenen pilav gününde öğrenciler, Tütüncü’yü çiçekle karşıladı.

Atatürk Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Ramazan Ölçer de, eğitime desteklerinden ve okulların alt yapı sorunlarının çözümü yönelik çalışmalarından dolayı Tütüncü’ye teşekkür plaketi takdim etti.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2009 Perşembe 17:17:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?