22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Eğitime acil müdahale ekibi

KEPEZ’DEN EĞİTİME ACİL MÜDAHALE EKİBİ

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, okulların fiziki alandaki taleplerini karşılamak amacıyla Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde acil müdahale ekibi kurduklarını söyledi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü Yeşilyurt Mahallesi’ndeki Toros Kız Teknik Meslek Lisesi’nin konuğu oldu. Ziyarette Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek, Başkan Yardımcısı Gürsel Kaya, Yeşilyurt Mahalle Muhtarı Mehmet Karadeniz de yer aldı. Okulun fiziki alandaki problemleriyle ilgili Başkan Tütüncü’ye bilgi veren Okul Müdürü Menderes Tur, basketbol sahasının alt yapısının düzeltilmesini talep etti.

Okulun öğretmenlerinin isteklerini de dinleyen Başkan Tütüncü, toplumun en önemli kanaat önderlerinden olan öğretmenlerin, Kepez ile ilgili kanaatlerinin yürüdükleri hizmet yolunda kendilerine ışık olacağını söyledi. Başkan Tütüncü, okulların bakımı, onarımı ve malzeme alımının belediyenin görevi olmamasına rağmen, eğitimin kalitesini artırmak için çalıştıklarını vurguladı.

Öğrencilere, iyi bir eğitim imkanı sunabilmeleri halinde toplumun geleceğinin de aydınlık olacağına işaret eden Başkan Tütüncü, okulların fiziki alandaki taleplerini karşılamak amacıyla da Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde acil müdahale ekibi kurduklarını, talep olması halinde ise 100’e yakın okula hizmet götürdüklerini kaydetti. Başkan Tütüncü, öğrencilere basketbol sahasının alt yapısını yapacaklarını, okulun bahçesine bank yerleştireceklerinin sözünü de verdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek ise Toros Kız Teknik Meslek Lisesi öğrencilerinin staj yapması için ihtiyaç olan ana sınıfının ve ek dersliklerin inşasının 2011 yatırım programına alındığını söyledi.

KEPEZ’DEN EĞİTİME ACİL MÜDAHALE EKİBİ
İHA
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2010 Perşembe 11:49:03
Güncelleme :2 Aralık 2010 Perşembe 14:19:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?