22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Eğitime destek sürüyor

EĞİTİME DESTEK

Aksu Belediye Başkan Yardımcısı Nurfi Yar, Boztepe mahallesi İlköğretim okulunu ziyaret ederek belediyeye mektup yazan öğrencilere okuma kitabı hediye etti

Aksu Belediyesi okullara desteği sürdürmeye devam ediyor. Belediye Başkan Yardımcısı Nurfi Yar Belediye Başkanı İsa Yıldırım’a mektup yazarak okul ihtiyaçlarını bildiren Boztepe Mahallesi İlköğretim Okulu 3.cü sınıf öğrencilerini ziyaret etti.

Okul Müdürü Nazlı Çetinkaya ve 3. cü sınıf öğretmeni Dilek Çapar ile görüşen Başkan Yardımcısı Nurfi Yar öğrencilere okuma kitabı hediye etti. Sınıfta öğrencilerin şikayetlerini dinleyen Nurfi Yar Başkan İsa Yıldırım’ın selamını da ileterek en kısa zamanda Başkan’ın da okulu ziyaret edeceğini söyledi. Başkan Yardımcısı Yar Aksu bölgesindeki tüm okulları ziyaret ederek ihtiyaçları konusunda yardımcı olmaya çalışacaklarını söyledi.

Aksu Belediyesi olarak eğitime büyük önem verdiklerini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Nurfi Yar “Başkanımız İsa Yıldırım geçmiş dönemdeki başkanlığından bu yana eğitim kurumlarına büyük önem veriyor. Bizlere de okulların eksiklerinin tamamlanması konusunda yardımcı olmamız için özel talimat verdi. Okullarımızı ziyaret ederek istekleri dinliyor ve makul ölçülerde ihtiyaçların giderilmesi için yardımcı olmaya çalışıyoruz. Boztepe mahallesi İlköğretim okulunda okuyan öğrencilerimiz bizlere istek ve sıkıntılarını anlatan mektup yazmışlardı. Hem öğrencilerimizi görmek hem de eksikleri yerinde tespit etmek amacıyla okulumuzu ziyaret ettik. Ziyaretimizde de çocuklarımıza tatil boyunca okuyabilecekleri okuma kitabı hediye ettik. Okullarımıza yardımlarımıza bundan sonra da devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

EĞİTİME DESTEK
İHA
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2010 Perşembe 14:47:03
Güncelleme :21 Ocak 2010 Perşembe 14:48:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?