22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Eğlence kanlı bitti!

Antalya'nın Kepez ilçesi Santral Mahallesindeki ormanlık alana içki içmek için giden iki kişi, arkadaşları tarafından silahla vurularak öldürüldü.

Olay, gece saat 23.30 sıralarında Kepez'in Santral Mahallesindeki hayvanat bahçesinin arka kısmındaki ormanlık alanda meydana geldi. Eczane sahibi ve emlak işleri ile uğraşan Nazmi Karabulut (54) ile hemşehrisi Gökhan Demirkıran (24) ormanlık alandaki banklarda alkol almaya başladı. Kısa süre sonra otomobille gelen Bekir G. (42) ve arkadaşı emekli polis Hüseyin T. ile diğer ikili arasında sözlü tartışma başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Bekir G. ve emekli polis Hüseyin T. yanlarında bulunan tabancayla Karabulut ve Demirkıran'a ateş açtı. Başlarından aldıkları kurşunla ağır yaralanan Karabulut ve Demirkıran, eğlendikleri masa başında hayatını kaybetti.

Olayın ardından otomobiline binen iki şüpheli bölgeden uzaklaştı.
Çevrede bulunan vatandaşlar, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aradı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları tüm müdahalelere rağmen Karabulut ve Demirkıran'ı hayata döndüremedi.

Ormanlık alanda detaylı inceleme yapan emniyet güçleri, görgü tanıklarının ifadesi doğrultusunda kaçan araç üzerinde araştırma başlattı. Polisin takibi sonucu Bekir G. ile Hüseyin T., Teomanpaşa Mahallesi'nde yakalandı. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülen zanlılar sorguya alındı.

Karabulut ve Demirkıran'ın cesetleri otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

iha
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2011 Cumartesi 11:59:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?