22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Elele verip poliklinik açtılar

Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından açılan semt polikliniği, Sağlık Bakanlığı Antalya Atatürk Devlet Hastanesi Yenidoğan Semt Polikliniği’ne dönüştürüldü.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan, "Antalya’da hizmet veren 14 bin şoför, taksici, kamyoncu esnafının temsilcileri olarak yönetim kurulumuzla birlikte üyelerimizin menfaatlerine yönelik çalışmalar yapıyoruz. Bu çalışmalarımız içerisinde üyelerimizin yaşadığı sağlık problemlerini de sona erdirmek için projelerimiz ve uygulamalarımız var. Bunlardan bir tanesi de odamız bünyesinde açmış olduğumuz semt polikliniğimizdir.

Semt polikliniğimiz Sağlık Bakanlığı’nın yaptığı yeni düzenlemelerle bugün Sağlık Bakanlığı Antalya Atatürk Devlet Hastanesi Yenidoğan Semt Polikliniği’ne dönüştürülmüş ve yenilenmiştir" dedi.

Poliklinikte dahiliye, çocuk, kadın doğum, genel muayene, genel cerrahi, kulak-burun-boğaz dallarında uzman hekimlerin görev yaptığını kaydeden Alkan, önümüzdeki günlerde laboratuvar ve röntgen hizmeti de verilmeye başlanacağını ifade etti.

Odaların verdiği hizmetlerden duyduğu mutluluğu dile getiren Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Orhan Tolunay’da, esnaf ve sanatkarın tüm sorunlarının çözümü için odaların hizmet yarışında olduğunu söyledi.

Tolunay ayrıca, polikliniğin açılmasında emeği geçen Sağlık Bakanlığı Antalya Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Abdurrahman Arıcı’ya, Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan ile Başkan Vekili Salim Aksoy’a teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Mart 2005 Çarşamba 17:05:35
Güncelleme :31 Mart 2005 Perşembe 16:35:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?