21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Eli sopalı bekçi hırsızları kovaladı

Antalya Akdeniz Sanayi Sitesi'nde görevli bekçi Ali Kaş, bir iş yerine giren hırsızları görünce elindeki sopayla kovaladı.

Bekçinin geldiğini gören hırsızlar, çaldıkları para kasasını yol kenarına bırakıp kamyonetle kaçtılar.

Antalya Akdeniz Sanayi Sitesi'nde bir iş yerine çatıdan giren hırsızlar, para kasasını alarak kapıdan çıktı. Bu sırada diğer tarafta bekleyen kamyonetten şüphelenen bekçi Ali Kaş, iş yerine doğru ilerledi.

İş yerinden çıkan hırsızları fark eden Ali Kaş, eline aldığı sopayla hırsızları kovalamaya başladı. Bekçinin geldiğini gören hırsızlar ise para kasasını yol kenarına bırakıp kaçmaya başladı. Bekçinin elinde sopayla bir süre kovaladığı 2 hırsız, plakası alınamayan kamyonetle kayıplara karıştı. Hırsızları elinden kaçıran bekçi, polisi arayarak haber verdi. Olay yerine gelen polis, iş yerindeki cep telefonlarının çalındığını tespit etti.

Hırsızlardan korunmak için sopayla önlem aldığını belirten bekçi Ali Kaş, "İş yerinden ellerinde para kasasıyla çıkan hırsızları gördüm. Elime aldığım sopayla onları kovaladım. Benim geldiğimi görünce kaçmaya başladılar. Daha sonra da bir kamyonete binip kaçtılar. Sanayi sitesinde sürekli hırsızlık oluyor. Kendimi hırsızlardan korumak için elimde sopayla geziyorum" dedi.

 

iha
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2008 Salı 10:04:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?