1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Elleriyle tatlı yedirdiler!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Korkuteli İlçe Başkanı Ahmet Daloğlu, İl Genel Meclis Üyesi Ömer Eray, Belediye meclis üyesi Mevlüt Bir ve yönetim kurulu üyeleri, baraj mevkiinde kamp yapmakta olan Antalya Büyükşehir Belediyespor Güreş Takımı'nı ziyaret ederek tatlı ikram etti. Güreşçilere elleriyle tatlı yediren CHP'liler, Kırkpınar'dan altın madalya beklediklerini belirterek, başarı dileğinde bulundu.


Korkuteli Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Teşkilatı baraj mevkiinde Kırkpınar Güreşleri'ne hazırlanmak amacıyla kamp yapan Antalya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Güreş Takımı'nda yer alan sporcuları ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu. İlçe Başkanı Ahmet Daloğlu, İl Genel Meclis Üyesi Ömer Eray, Belediye Meclis Üyesi Mevlüt Bir, eski Belediye Meclis Üyesi Mehmet Tonga ile ilçe yönetim kurulu üyeleri güreşçilerden Kırkpınar'da madalya beklediklerini belirterek, tatlı ikram etti.


ALTIN MADALYA İLE DÖNECEĞİZ
Antalya Büyükşehir Belediyespor kulübü Güreş Şube Sorumlusu Servet Yıldız ve Güreş Takımı Antrenörü Hasan Aydın, 3 ila 5 Temmuz 2009 tarihleri arasında yapılacak olan Kırkpınar güreşlerine iddialı olduklarını belirtti. Aydın, "Korkuteli oksijen bakımından en iyi hazırlık yapabileceğimiz bir bölge. Bize destek olan dostlarımızın da olması bizleri çok mutlu ediyor. 20 Mayıs'ta başladığımız kamp çalışmalarım başarılı geçiyor" dedi.

Hazırlıkları 28 Haziran'a kadar devam edeceğini bildiren Aydın, "Kampta kros, nefes açma ve yağlı güreş antremanları yaparak sporcularımızın ne durumda olduklarını daha iyi görebilme imkanı buluyoruz. Deste Küçük Boydan başlayarak her kategoride kürsüye çıkmayı amaçlıyoruz. Şu anki form durumumuza göre en az 6-7 kategoride kürsüye çıkarak madalya kazanabileceğimize inanıyoruz" şeklinde konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2009 Cumartesi 15:35:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?