1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Emekli imam linç kurbanı

ESKİ EŞİ İLE TARTIŞIRKEN DARP EDİLEN EMEKLİ İMAM ÖLDÜ

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 2 hafta önce hamile olan eski eşi ile tartışırken çevredekiler tarafından darp edilen Side eski Mezarlıklar Müdürü, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, 2 hafta önceki eski eşi Gülsüm S. ile Yukarı Pazarcı Mahallesi Mehmet Akif Caddesi'ndeki bir lokantada karşılaşan Side eski Mezarlıklar Müdürü Ziya Yarıcı ve Gülsüm S.'nin yeni eşi arasında tartışma çıktı. Tartışma sonrasında çevredeki bazı kişiler, 'Hamile kadınla niye tartışıyorsun' diyerek Ziya Yarıcı'ya saldırdı. Aldığı darbelerden dolayı fenalaşan Yarıcı, Manavgat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede yaklaşık 2 hafta yaşam mücadelesi veren ve beyin ameliyatı geçiren Yarıcı, beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti. Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderilen Ziya Yarıcı'nın cenazesi, yapılan otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi.

Manavgat'taki evine getirilen emekli imamın cenazesi, buradan Fatih Camii'ne götürüldü. Manavgat Müftüsü Halil Taş'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından 20 yıl görev yaptığı Side Belediyesi'nde Yarıcı için tören düzenlendi. Törene, Side Belediye Başkanı Abdülkadir Uçar ve meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Tören sırasında Ziya Yarıcı'nın eşi Ayşe Yarıcı ve çocukları Nur ve Berat'ın ayakta durmakta güçlük çektiği gözlendi. Yarıcı'nın cenazesi, toprağa verilmek üzere Sakarya'ya gönderildi.

ESKİ EŞİ İLE TARTIŞIRKEN DARP EDİLEN EMEKLİ İMAM ÖLDÜ
ESKİ EŞİ İLE TARTIŞIRKEN DARP EDİLEN EMEKLİ İMAM ÖLDÜ
ESKİ EŞİ İLE TARTIŞIRKEN DARP EDİLEN EMEKLİ İMAM ÖLDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2009 Cumartesi 19:56:01
Güncelleme :21 Kasım 2009 Cumartesi 20:53:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?