22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Emlak Vergisi'nde son bir hafta

EMLAK VERGİSİ'NDE SON BİR HAFTA

Emlak Vergisi'nin ikinci taksiti için ödeme süresinin 30 Kasım'da sona ereceği bildirildi.

Muratpaşa Belediyesi Gelir Şefliği'nce, konutlar için Emlak Vergisi, İşyerleri için Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi'nin ikinci taksitinin tahsilatı sürüyor. Mükellefler, vergilerini Muratpaşa Belediyesi hizmet binasında bulunan Gelir Müdürlüğü vezneleri, semt vezneleri ve Muratpaşa Belediyesi' nin www.muratpasa-bld.gov.tr adresindeki web portalı üzerinden kredi kartı ile ödeyebiliyor.

Muratpaşa Belediyesi yetkilileri, 1 Kasım'da başlayan Emlak Vergisi ikinci taksitine ait tahsilatın 30 Kasım'da sona ereceğini belirterek mükellefleri uyardı. Muratpaşa Belediyesi yetkilileri, “Mükelleflerimiz, emlak vergisinin ikinci taksitini 30 Kasım mesai bitimine kadar, Muratpaşa Belediyesi hizmet binasında bulunan Gelir Şefliği vezneleri, semt vezneleri ve Muratpaşa Belediyesi web portalı üzerinden ödeyebilirler. Mükelleflerimizin sıkıntı yaşamamaları için tüm veznelerimiz haftasonu da açık olacak. Mükellefler, 30 Kasım'a kadar gerekli ödemeyi yapmamaları halinde yüzde 1.40 oranındaki gecikme zammı ile karşılaşacak” dedi.

Muratpaşa Belediyesi yetkilileri, mükellefleri vergi affının 31 Temmuz 2010 sonrası dönemi kapsamadığı konusunda da uyardı.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2010 Salı 14:44:03
Güncelleme :23 Kasım 2010 Salı 14:50:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?