22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Emniyet boş arazi arıyor

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ BOŞ ARAZİ ARIYOR

Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü, 6 mahalle muhtarı ve oda başkanları ile bir toplantı gerçekleştirdi.Emniyet Müdürlüğü lokalinde düzenlenen toplantıya Emniyet Müdürü Cahit Sarı, Emniyet Müdür Yardımcısı Vatan Zafer Koçak, Asayiş Büro Amiri Bekir Ünsal, ilçe merkezindeki mahalle muhtarları, oda başkanları katıldı.

Toplantıda konuşan Emniyet Müdürü Cahit Sarı, ilçeye yeni yapılacak karakol binası için yer ihtiyacı olduğunu belirterek, boş arazi arandığını söyledi. Karakol yapımı için karayollarından yer talep ettiklerini hatırlatan Sarı, “Ancak yerin tahsisi ile ilgili engeller çıktı. İlçe merkezinde karakol yapabileceğimiz 3-4 bin metrekarelik bir alana ihtiyacımız var. İnşaatın yüzde 51’i devlet, kalanı ise hayırseverlerin destekleri ile gerçekleştirilecek. Özellikle mahallelerdeki boş arazilerin ve hazineye ait yerlerin çıkartılarak bizlere bilgisini verirseniz çalışmaya en kısa sürede başlamalıyız” dedi.

MUHTARLARLA İŞBİRLİĞİ

İlçede halkın huzur ve güvenliğini sağlamak için polisin 24 saat görev başında olduğunu kaydeden Sarı, mahalle muhtarlarından, çevrelerinde gördükleri şüpheli kişileri mutlaka polise bildirmelerini istedi. “Muhtarlar, halkın huzurlu yaşaması için polislerden istifade etmelidir” diyen Sarı, tüm muhtarların emniyetle birlikte sürekli istişare ederek birlikte hareket etmesi gerektiğini de sözlerine ekledi.

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ BOŞ ARAZİ ARIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2010 Salı 10:55:01
Güncelleme :2 Şubat 2010 Salı 12:15:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?