7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Emniyet Müdürü'nden basına iftar

Antalya Emniyet Müdürlüğü’nce basın mensupları için iftar yemeği verildi.

Antalya Polis Moral Eğitim Merkezi’nde düzenlenen iftar yemeğine Emniyet Müdürü Feyzullah Arslan, Emniyet Müdür Yardımcıları ve Şube müdürleri ile Antalya’da görev yapan ulusal ve yerel basın kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

İftar yemeği sonrasında konuşan Emniyet Müdürü Feyzullah Arslan, geçtiğimiz hafta içerisinde Antalya’daki tüm basın kuruluşlarını ziyaret ederek polis basın ilişkileri konusunda değerlendirmelerde bulunduğunu hatırlatarak, “Bu ziyaretlerin ardından bugün iftar yemeğinde basın mensuplarımızla birlikte olmak istedik. Poliste gazetecide sonuçta kamu görevi yapan insanlar. Hepimizin ortak amacı daha güvenli ve daha huzurlu bir şehirde yaşamak. Antalya’da tatil yapmak çok güzel. Ama burada görev yapmak çok zor. Bir polis olarak, bir gazeteci olarak Antalya’da çalışmanın çok daha zor olduğunun farkındayız. 600 bin nüfusa sahip Antalya’yı yıllık ortalama 8 milyon turist ziyaret ediyor. Biz Antalya Emniyet müdürlüğü olarak Toplum Destekli, Güler yüzlü ve Güven veren Polis anlayışları ile görevimizi sürdürüyoruz” dedi.

Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Mevlüt Yeni ise, düzenlenen iftar yemeğinde Antalya’da görev yapan basın mensuplarını bir araya getirdiği için Emniyet Müdürü Feyzullah Arslan’a teşekkür etti. AGC Başkanı Yeni, “Polis ve basın olarak hepimizin ortak arzusu Antalya’nın daha güvenli ve daha huzurlu bir şehir olmasıdır.” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2007 Cumartesi 11:15:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?