22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Emniyet Müdürü'ne veda gecesi

IĞDIR EMNİYET MÜDÜRÜ TONBUL’A ANTALYA’DA VEDA GECESİ DÜZENLENDİ

Antalya il Emniyet Müdürlüğü ve Manavgat ilçe Emniyet Müdürlüğü görevini de yürüten Cemil Tonbul’un Iğdır İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanmasının ardından Manavgat’ta veda gecesi düzenlendi.

Antalya il Emniyet Müdürlüğü bünyesinde çeşitli görevlerde bulunan ve Manavgat ilçe Emniyet Müdürü olarak ta görev yapan Cemil Tonbul’un Iğdır İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanmasının ardan Manavgat’taki Karadenizliler derneği veda gecesi düzenledi.

Kaçkar Hamsi Sarayında düzenlenen veda yemeğinde Manavgatlılarla bir araya gelen Cemil Tonbul'a Manavgat Karadenizliler Derneği başkanı Yaşar Keskin tarafından bölgeye yapmış olduğu hizmetlerden dolayı plaket takdim edildi. Öte yandan koyu bir Trabzonspor taraftarı olan Tonbul'a yine kendi gibi koyu bir Trabzon taraftarı olan Av. Şadi Çetin tarafından Trabzonspor forması hediye edildi. Yemeğin sonunda yine Manavgat'ta uzun yıllar görev yapmış eski Manavgat Müftüsü Ömer Kocaoğul tarafından Cemil Tonbul'a görevinde başarılı olması için dua edildi. Yapılan duanın ardından ise Iğdır İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, Manavgat'ta görev yaptığı günleri asla unutmayacağını, Manavgat’ı ikinci evi gördüğünü belirterek burada çok güzel dostluklar elde ettiğini söyleyerek böyle bir organizasyonu gerçekleştiren KARDER yönetimine ve davete katılanlara çok teşekkür etti.

IĞDIR EMNİYET MÜDÜRÜ TONBUL’A ANTALYA’DA VEDA GECESİ DÜZENLENDİ
İHA
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2010 Salı 17:31:00
Güncelleme :4 Mayıs 2010 Salı 20:03:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?