21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Emniyet şehit ailelerini unutmadı

Antalya Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Projesi kapsamında,
"Polis - Vatandaş el ele, daha huzurlu günlere" parolasıyla sosyal etkinliklere devam ediyor. 

Ramazan ayı nedeniyle Emniyet Müdürü Feyzullah Arslan tarafından, şehit aileleri ile emekli polislere iftar yemeği verildi. İftar yemeğinde çalışmakta olan polis teşkilatı mensupları, şehit yakını ve emekli polisler bir araya geldi. Emniyet Müdürlüğü Kepez Sosyal tesislerinde düzenlenen yemeğe 50 Şehit ailesi ve yakını ile 300 emekli Polisin yanı sıra 200 e yakın çalışan polis katıldı. 

İftar yemeğine Merkez Valileri Mehmet Canseven ve İsmail Fırat, Antalya Polis Emeklileri Derneği Başkanı Osman Bahadır ve Emniyet Müdür Yardımcıları da katıldı. İftar yemeğinin ardından 30 personele çiçek ve plaket verildi. Plaket töreninden sonra emekli polisler ile çalışmakta olan görevliler arasında geçmiş günler yad edildi.

İftar yemeğinin ardından günün anlamını anlatan bir konuşma yapan Emniyet Müdürü Feyzullah Arslan, "Geçmişi şan ve şerefle dolu Türk Polis Teşkilatı, her karışı kanla sulanmış bu aziz topraklar için şehitler vermiştir. Bu kutsal topraklar için şehit olmak her Polisin özlemidir. Bugün burada şehit yakınlarımızı ağırlamak ve onlarla aynı havayı paylaşmak tarif edilemez bir duygudur diyen Arslan, ayrıca bünyesinden emekli olmuş arkadaşlarımızla onur duymaktadır.Teşkilatımızın bugünlere gelmesinde emeği ve teri geçmiş arkadaşlarımız gece gündüz demeden vazife uğruna çalışmışlardır. Kimisi şehit olmuş, kimileri de gazi mertebesine erişmişlerdir. Sizler bizim için yeri apayrı olan insanlarsınız. Kapımız sizlere daima açıktır. Sizlerin hakkı ödenmez. Bugün burada bir arada olmak bizim için kıvanç kaynağıdır" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2008 Cumartesi 10:28:36
Güncelleme :20 Eylül 2008 Cumartesi 11:30:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?