22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Emniyet spor kulübü sporcuları iddialı

EMNİYET SPOR KULÜBÜ SPORCULARI İDDİALI

Finike Emniyet Spor Kulübü, tekvando, kick boks, muay-thai dallarında 100 sporcu ile minik, yıldız, genç ve büyük gruplarında 2010 yılı sezon müsabakalarına hazırlanıyor.

Emniyet Spor Kulübü Başkanı Yusuf Gündoğdu, gençlerin topluma daha faydalı olabilmesi için, spora yönelmeleri gerektiğini belirterek, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur' sözünde vurguladığı gibi 7’den 70'e spora yönelmeliyiz. Gençlerin kahvehane veya benzeri kötü alışkanlıklardan kurtulmaları için ailelerin çocuklarımızı spora yöneltmeleri ve sevdirmeleri gerekiyor” dedi. Gündoğdu ayrıca, 1998 yılından bu yana Emniyet Spor Kulübü Antrenörlüğünü yapan Mehmet Seyitoğlu'na teşekkür ederek, “Bize birçok şampiyonluk yaşattığı ve başarılı sporcular yetiştirdiği için teşekkürü borç biliyorum" dedi.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Finike Emniyet Spor Kulübü Antrenörü Mehmet Seyitoğlu ise 1990 yılından bu yana bir çok müsabakada Finike'yi temsil ederek, dereceler elde ettiklerini söyledi. Seyitoğlu, “Minik, yıldız ve genç olmak üzere üç kategoride, tekvando ve kick boks 2010 yılı sezon müsabakalarına en iyi şekilde hazırlanmaktayız. Hedefimiz 2010 yılı sezon müsabakalarında iki dalda madalya veya madalyalar elde ederek, Finike'yi en iyi şekilde temsil etmek" şeklinde konuştu.

EMNİYET SPOR KULÜBÜ SPORCULARI İDDİALI
İHA
Yayın Tarihi : 1 Nisan 2010 Perşembe 10:12:01
Güncelleme :1 Nisan 2010 Perşembe 13:49:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?