1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Emniyet vatandaş işbirliği

Antalya Emniyet Müdürlüğü, şehrin daha güvenli olması için vatandaşlardan destek istedi. Emniyet güçleri, asayişin daha rahat sağlanabilmesi için işyerleri, site ve ev çevresinde güvenlik kamerası bulunanların emniyetin web sitesinde yer alan formu doldurmalarını istedi.

Antalya Emniyet Müdürlüğü, kentin daha güvenli bir yer olması için vatandaşlarla iş birliğine gidiyor. Antalya Emniyet Müdürü Feyzullah Arslan, şehrin daha güvenli bir ortamda olması için sunulan güvenlik hizmetlerinin vatandaş odaklı olmasının suç ve suçlularla mücadelede etkin bir yol olduğunu söyledi. Arslan, 365 gün 24 saat kesintisiz güvenlik hizmeti sunan emniyet güçlerinin kent güvenliğinde yeni açılımlarla hizmetlerini Antalya halkına ulaştırmayı hedeflediğini anlattı.

Arslan, bu düşünceden yola çıkılarak Kent Güvenlik Yönetim Sistemi'ne ait kameraların yanı sıra şehirde mevcut iş yerlerinin, sitelerin, resmi ve özel kurum ve kuruluşların kamera sistemlerinin suçla mücadelede daha etkin kullanılmasının planlandığını belirtti. Arslan, proje kapsamında 'işyerlerinde, sitesinde, evinde' güvenlik kamerası kullanan kişi ve kuruluşların www.kgys.antalya.pol.tr web adresinde yer alan iletişim formunu doldurarak bildirmesiyle işbirliği ve uyum içerisinde koordineli olarak daha
etkin güvenlik hizmeti sunulacağını anlattı.
 

iha
Yayın Tarihi : 10 Mart 2009 Salı 17:35:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?