22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Emniyete yeni araç

HAYIRSEVERLERDEN EMNİYETE YENİ ARAÇ

Korkuteli'nde hayırseverlerin desteği ile İlçe Emniyet Müdürlüğüne 1 yeni araç alındı. S.M.S. Ersanlar Tarım Maden Sanayi Limited Şirketi Sahipleri Süleyman, Mehmet Ali ve Sebahattin Ersan tarafından alınan yeni araç törenle teslim edildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Karakol Amirliğinde düzenlenen törenle hayırsever işadamlarının desteği ile alınan araç teslim edilirken, araç sayısını 5'e çıktığı bildirildi. Korkuteli İlçe Emniyet Müdürü Cahit Sarı, “Polis-vatandaş işbirliği ile yeni araçlar kazandırmaya devam ediyoruz. Gündüz ekip sayısı 5'ten 6'ya, gece ekip sayısı 3'ten 4'e çıkardık. Vatandaşımızın güvenliğini en üst düzeyde ve zaman kaybı olmadan yerine getirme hedefimiz var. İhbarı aldığımız takdirde 5 dakika içerisinde olay yerine ulaşmaya çalışıyoruz. Bu hizmetlerimiz için araç sayısı çok önemli. Biz halkımız için varız ve halkımız da bizim yanımızda olduğunu bir kez daha yaptığı destekle göstermiş oldu” dedi.

Konuşmaların ardından Cumhuriyet Başsavcısı Gadem Taş, Belediye Başkanvekili Ali Kocabörek ve Emniyet Müdürü Cahit Sarı, S.M.S. Ersanlar Tarım Maden Sanayi Limited Şirketi Sahipleri Süleyman, Mehmet Ali ve Sebahattin Ersan'a birer plaket verdi.

HAYIRSEVERLERDEN EMNİYETE YENİ ARAÇ
HAYIRSEVERLERDEN EMNİYETE YENİ ARAÇ
İHA
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2010 Cumartesi 10:24:01
Güncelleme :11 Aralık 2010 Cumartesi 19:16:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?