1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Emniyette devir teslim

Antalya Emniyet Müdürlüğüne atanan Ali Yılmaz, görevi yurt dışına atanan Emniyet Müdürü Feyzullah Arslan'dan devraldı.

Antalya Emniyet Müdürlüğüne atanan Ali Yılmaz, görevi Antalya Emniyet Müdürlüğü Polis Eğitim ve Sosyal Tesisinde düzenlenen törenle yurt dışına atanan Emniyet Müdürü Feyzullah Arslan'dan devraldı.

Törende veda konuşması yapan Emniyet Müdürü Feyzullah Arslan, 3 yılı aşkın süre görev yaptığı Antalya'da, yaklaşık 5 bin 500 emniyet personeliyle birlikte vatandaşların desteğiyle çalışma yürüttüklerini ve kendi isteğiyle Yurt Dışı Güvenlik Ataşeliği görevine atandığını söyledi.

Arslan, "Toplum Destekli Polis parolasıyla güler yüzlü ve güven veren polis teşkilatı sağlamaya çalıştık. Elde edilen sonuçlara baktığımda yanılmadığımızı, yanıltmadığımızı Antalya halkı ile birlikte güzel yarınlara doğru ilerlediğimizi ve bu yolda diğer illere de örnek olduğumuzu görüyorum'" dedi.

2009 yılının 6 aylık döneminde trafik kazalarında da geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 53 oranında gerileme yaşandığını bildiren Arslan, Antalya Emniyet Müdürlüğüne atanan Ali Yılmaz'ın da suçların düşürülmesi yönündeki bu projeleri devam ettireceğini, yeni projelerle de büyük başarı elde edeceğine inandığını vurguladı.

YENİ EMNİYET MÜDÜRÜ YILMAZ

Antalya Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Ali Yılmaz ise görevini Feyzullah Arslan'ın verdiği polis sancağını öperek devraldı. Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun başkenti Gaziantep'ten, kültürlerin harmanladığı Türk turizminin başkenti Antalya'ya atandığını belirterek, Antalya'nın dünyanın en güvenli ve huzurlu turizm başkentlerinden biri olduğunu vurguladı.

Yılmaz, "İnsan hakları ve hukukun üstünlüğü ilkelerinden taviz vermeden, kamu hakimiyetini esas alacak, toplumun huzur ve güvenliğini, kişilerin can ve mal emniyetini tehdit eden asayiş suçları, uyuşturucu ve organize suç örgütleriyle her türlü yolsuzluğa karşı, kararlı ve sonuç alıcı bir mücadele içinde olacağız. Toplum Destekli Polislik Projesi kapsamında hayata geçireceğimiz uygulamalarla halkla ilişkiler kavramını, halkla işbirliğine dönüştüreceğiz" diye konuştu.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğünü daha önce Ali Yılmaz'a devreden Feyzullah Arslan, bu kez de törenle Antalya Emniyet Müdürlüğünü görevini devretti. Arslan'a, Yılmaz tarafından teşekkür plaketi verildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2009 Perşembe 17:02:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?