1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Emniyette yangın tatbikatı

TATBİKAT GERÇEĞİNİ ARATMADI

Antalya’nın Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü binasında gerçeği aratmayan yangın tatbikatı gerçekleştirildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının 2. katında yangın çıktığı ihbarında bulunan müdürlük haber merkezi, binanın hızlı ve güvenli şekilde boşaltılarak, daha önce hazırlanan yangın eylem planının uygulanmasını uyarısında bulundu.

Tatbikat sırasında Manavgat Belediye itfaiyesi ve 112 Acil Sağlık ekipleri kısa sürede Emniyet Müdürlüğü binasına geldi. Binanın 2. katındaki büroda mahsur kalan iki polis memuru yangın merdiveni ile kurtarıldı. Dumandan etkilenen bazı polis memurlarını ise arkadaşları ambulanslara taşıdı. Emniyet Müdürlüğü personeli daha sonra İlçe Trafik binası bahçesinde yangın söndürme tatbikatı gerçekleştirdi.

Tatbikata katılan Can Yangın işletmecisi Ali Akanur, emniyet personeline yangın söndürme tüpleri kullanımı hakkında bilgi verdi. Manavgat Belediyesi itfaiye onbaşısı Orhan Deveci'de kurtarma ve söndürme çalışmaları hakkında emniyet personeline bilgi verdi. Deveci ayrıca emniyet müdürlüğü personelinden, Manavgat'ta zaman zaman meydana gelen yangınlarda itfaiye geç kaldı veya zamanında gelmiş dahi olsa bazı insanların galyana geldiğini belirterek, emniyet güçlerinden hemen olay yerine gelmelerini ve kendilerinin rahat çalışabilmeleri için güvenlik tedbirlerini almaları ricasında bulundu. Başarı ile tamamlanan yangın tatbikatını ise ilçe Emniyet Müdürü Alper tunga Gündoğmuş yönetti.

TATBİKAT GERÇEĞİNİ ARATMADI
TATBİKAT GERÇEĞİNİ ARATMADI
İHA
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2009 Çarşamba 17:36:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?