1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Emniyetten asayiş toplantısı

Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçeye bağlı 6 Mahalle, 2 köy ve oda başkanları ile bir toplantı gerçekleştirdi. Muhtarların sorunlarının dinlendiği ve çözüm yollarının arandığı toplantıda en çok konuşulan konuların başında trafik geldi.

Korkuteli ilçe Emniyet Müdürlüğü, ilçe asayişinin daha sağlıklı yapılanması için mahalle muhtarları ile toplantı yaparak görüş alışverişinde bulundu.
Emniyet Müdürlüğü lokalinde düzenlenen toplantıya Emniyet Müdürü Cahit Sarı, Emniyet Amiri Vatan Zafer Koçak, Asayiş Büro amiri Bekir Ünsal, ilçe merkezindeki mahalle muhtarları, Kargalık ve İmrahor köy muhtarı ve Oda başkanları katıldı.

Toplantıda konuşan Emniyet Müdürü Cahit Sarı, İlçede halkın huzur ve güvenliğini sağlamak için polis olarak gece gündüz 24 saat aralıksız vatandaşın hizmetinde olduklarını belirterek, mahalle muhtarlarından, çevrelerinde gördükleri şüpheli kişileri mutlaka polise bildirmelerini istedi.

Sarı, polis ile vatandaşların işbirliği içerisinde çalışması halinde huzuru bozmaya çalışan kişilerin kısa sürede temizleneceğini ve kentin daha huzurlu bir yer hale geleceğini söyledi.

İlçe Emniyet Müdürü Cahit Sarı, ilçede muhtarlarla el ele vererek tüm mahallelerde bulunan vatandaşları en güvenli bir şekilde yaşamasını sağlayacaklarını belirterek, “Muhtarlar, halkın huzurlu yaşaması için polislerden istifade etmelidir. Tüm muhtarların emniyetle birlikte sürekli istişare ederek birlikte hareket etmesi gerekir. Bunun için sürekli irtibat halinde olması gereklidir. Her mahallede yaşanan olumsuz olayların mutlaka muhtarların polisle irtibata geçerek çözümlenmesi gerekir. Mahalle muhtarları sürekli destek gördüklerini bundan sonrada bu desteğin polise verileceğinden endişesi olmasın” dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2009 Pazartesi 11:40:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?