1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

En anlamlı teşekkür!

2008’de geçirdiği trafik kazası sonucu omuriliği zedelenen ve uzun süre tedavi gören 18 madalyalı şampiyon yüzücü Burak Altun Antalya Emniyet Müdürü Feyzullah Arslan'a kendisine gösterdiği ilgi ve destekten dolayı teşekkür etti.

Geçtiğimiz yıl evine giderken Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde geçirdiği trafik kazası sonrası Akdeniz Üniversitesinde 67 günü yoğun bakım ünitesi olmak üzere 6 ay hastanede kalmıştı.

Şampiyon yüzücü Burak Altun bu yıl Trafik ve Karayolları Güvenliği Haftası dolayısıyla düzenlenen yürüyüşte kendisine destek olan Antalya Emniyet Müdürü Feyzullah Arslan'a teşekkür içeren bir çalışma hazırlattı.

Altun hazırlattığı tabloda " Trafik kazasından sonra 16 aydır manevi desteğini esirgemeyen ve bana sahip çıkan Antalya İl Emniyet Müdürü Feyzullah Arslan'a teşekkürü bir borç bilirim." cümlesine yer verdi. Basın mensuplarına açıklamalarda da bulunan Burak Altun, "Sonradan öğrendim ki, Sayın Emniyet Müdürümüz Feyzullah Arslan benim kaza mahallinden acil servise intikalim ve oradan itibaren ameliyatta olduğum 18 saat boyunca saat başı benim son durumum hakkında arayıp bilgi almış. Çok duygulandım. Tam 16 aydır bana elinden gelen tüm desteği sundu. Ona minnet dolu duygularımı iletmek benim için onur verici. Zaten Emniyet Müdürü olarak kamuoyuna yaptığı açıklamalarda sürekli en iyi ve en hayırlı yatırımın insana olan yatırım olduğunu belirtmesi bunun en açık örneğidir." şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2009 Pazartesi 21:27:18
Güncelleme :4 Mayıs 2009 Pazartesi 21:53:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?