1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

En anlamlı ziyaret!

Yetiştirme yurtlarında büyüyen ve bugün her biri iş sahibi olan bir grup vatandaş, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i ziyaret etti.

Yetiştirme Yurtlarından Ayrılanlar Kültür ve Dayanışma Derneği üyeleri, yıllardır derneklerine ve kendilerine her anlamda destek veren Başkan Sözen’e bir teşekkür plaketi verdi.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i ziyaret eden dernek başkanı Durmuş Özen, ikinci başkan Musa Kocademir ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Sözen’e desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Yetiştirme Yurtlarından Ayrılanlar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Durmuş Özen, yetiştirme yurtlarında büyüyen bireyler olarak hayatın her türlü zorluğuna göğüs gerdiklerini belirterek, “Şimdi her birimiz iş sahibiyiz ve ailelerimiz var. Bu günleri hiçbir zaman unutmadık. Şimdi kurduğumuz dernekle yurtlarda yaşayan çocuklarımıza destek vermeye çalışıyoruz. Bu çalışmalarımız sırasında bizlere maddi manevi destek veren Başkan Şükrü Sözen’e teşekkür ediyoruz” dedi.
Dernek üyelerinin anlamlı ziyaretinde duygulu anlar yaşanırken, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ise, derneğin çalışmalarına her zaman katkıda bulunacaklarını söyledi. Sözen, “Bu kadar anlamlı bir derneğe belediyemiz olarak destek vermeyi sürdüreceğiz” diye konuştu.

Ziyaret sonunda dernek üyeleri Başkan Sözen’e bir teşekkür plaketi verdi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2009 Salı 15:58:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?