1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

En güzel fotoğraflara ödül

Atatürk Parkı İşletmesi’nin düzenlediği ‘En Güzel Atatürk Parkı Fotoğraf Yarışması’nda dereceye giren yarışmacılar ödüllerine kavuştu. Ödül töreni Atatürk Parkı’nda düğün ve özel toplantılar için bu yıl açılan Park W’da yapıldı.

Törende konuşan Atatürk Parkı İşletme Müdürü Yeşim Kuzay, yarışmayı fotoğraf çekmeyi seven herkesi eşsiz doğa güzelliğine sahip Atatürk Parkı’nda buluşturmak için düzenlediklerini söyledi. Kuzay, “Bu etkinlik bizim için bir başlangıçtı. Yeni etkinliklerle tekrar bir araya geleceğiz“ dedi.

Gece ve gündüz görüntüleri olmak üzere iki dalda yapılan yarışmada, gündüz fotoğraflarında birinci Ahu Taşçılar, ikinci Engin Akyurt ve üçüncü Damla Yıldırım ödül aldılar. Gece fotoğraflarında ise Engin Akyurt birinci, Ahu Taşçılar ikinci, Orhan Başköylü de üçüncülük ödülünün sahibi oldular.Yarışmacılara ödüllerini Atatürk Parkı İşletme Müdürü Yeşim Kuzay, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Sekreteri Erdoğan Kahya ve Antalya Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet İstek verdi.

Yarışmada birincilere dijital fotoğraf makinesi, ikincilere sırt çantası üçüncülere ise fotoğrafçılık kitap seti verildi. Ayrıca her biri ikişer kişilik yemek davetiyesi kazandı. Ödülü hak edenlerin tümünün de genç kuşaktan ve üçünün Akdeniz Üniversitesi öğrencisi olması dikkati çekti.
 

İHA
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2009 Cumartesi 13:10:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?