8
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

En sessiz mutluluk

Antalya'da doğuştan sağır ve dilsiz olan Hasan-Atike Dalaman çifti, 21 yaşındaki kızlarının düğün töreninde çalan müzikleri duymadan dans edip oynadılar.

Hasan-Atike Dalaman çiftinin kızları Tuba Dalaman Grand Alibey düğün salonunda düzenlenen düğün töreni ile hayatını Mehmet Göktuğ ile birleştirdi. Anne ve babasıyla gurur duyduğunu söyleyen gelin Tuba Dalaman, "Onlar bana hayatı öğretti. Sağır ve dilsiz olmalarına rağmen hiçbir zaman bunu hissetmedik. Onlara her şey için çok teşekkür ediyorum" dedi.

Hasan-Atike Dalaman çifti ise kızlarının düğününe gelen davetlilere el işaretleriyle 'hoşgeldiniz' dedi. Düğünde çalan müzikleri hiç duymayan çift kızlarının mutlu gününde müzik eşliğinde oynamayı da ihmal etmedi. Çalan müziği duymamalarına rağmen ritm tutan çift davetlilerden alkış topladı. Kızlarını evlendirdikleri için çok mutlu olduklarını söyleyen Dalaman çifti işaretlerle "İkimizde doğuştan duymuyor ve konuşamıyoruz. Ancak çok mutluyuz. Kızımızla birlikte böyle bir günde doyasıya eğleniyoruz. Müziğin sesini duymamız bizim için çok önemli değil. Kızımızın mutluğunu görebilmek bile bize yetiyor" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 10 Eylül 2007 Pazartesi 11:45:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?