22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

En yeni Atatürk fotoğrafları

EN YENİ ATATÜRK FOTOĞRAFLARI

Çoğu yayınlanmamış Atatürk’ün fotoğraflarından oluşan ‘Gözleri Çelik Mavisi’ adlı sergi 29 Ekim’de Antalya Kültür Merkezi (AKM) Fuayesi’nde açılıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) işbirliğiyle 29 Ekim Cuma günü saat 16.30’da açılacak sergide Atatürk’ün çoğu hiç yayınlanmamış 300 fotoğrafı yer alacak.

Kırmızı Yayınları’nın sahibi olan Fahri Özdemir’in derlediği fotoğraflardan oluşan ‘Gözleri Çelik Mavisi’ adlı serginin açılışını Antalya Büyükşehir Belediyesi ve AKSAV Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Akaydın gerçekleştirecek. Sergi programı içinde gerçekleştirilecek sunumda Atatürk, hareketli görüntüleriyle ve orijinal sesiyle katılımcılara seslenecek.

Gazeteci-Mimar Aydın Boysan’ın ve Yazar Hıfzı Topuz’un konuşmacı olarak katılacağı sergide Moğollar Grubu’ndan Cahit Berkay’ın mini konseri de yer alacak. Fahri Özdemir'in 7bin 500 Atatürk fotoğrafları koleksiyonundan titizlikle seçilerek hazırlanan ‘Gözleri Çelik Mavisi’ isimli albüm-kitap da sanatseverlerle buluşturulacak. Fahri Özdemir, Atatürk'ün daha önce yayımlanmamış fotoğraflarının yanı sıra sözlerinin de yer aldığı bu albümü, aynı zamanda bir görsel tarih kitabı olarak okurun beğenisine sunuyor.

EN YENİ ATATÜRK FOTOĞRAFLARI
EN YENİ ATATÜRK FOTOĞRAFLARI
İHA
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2010 Çarşamba 11:44:05
Güncelleme :27 Ekim 2010 Çarşamba 11:48:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?