16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Engelli basketçiler destek bekliyor

ENGELLİ BASKETÇİLER DESTEK BEKLİYOR

Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, 23 Ocak Cumartesi günü saat 12.00’de Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda KKTC Cell Takımı ile karşılaşacak. Büyükşehirli sporcular Antalyalıların tribün desteğini bekliyor.

Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Antrenörü Servet Sınacı, takımın form durumunun iyi olduğunu belirterek, Önder Yurdagül dışında sakat oyuncu bulunmadığını söyledi. Sınacı, “Ligde galibiyeti olmayan iki takımın karşılaşmasında ev sahibi olarak maçı kazanmak zorundayız. Bu maç moral bulmamız açısından çok önemli. Tüm basketbol severleri cumartesi günü bize destek olmaya çağırıyoruz” dedi.

Takım Menajeri Durmuş Kara da Kulüp Başkanı Recep Tokgöz’ün desteğiyle takımın sorunlarının giderildiğini ifade ederek, “Bu maçı kazanacağız. Devre arasını en iyi şekilde değerlendirip, takıma takviyeler yapacağız. İkinci yarıda bambaşka bir takım göreceksiniz. Seri galibiyetler hedefliyoruz” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2010 Perşembe 11:04:01
Güncelleme :21 Ocak 2010 Perşembe 11:13:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?