1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Engelli basketçilere destek

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’ın eşi Dr. Günseli Akaydın, Süper Lig’e yükselen Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nı ziyaret etti.

Takım oyuncularının ‘Günseli Anne’ diye hitap ettiği Akaydın, “Bir anne olarak sizin yanınızda olmaya ve her türlü desteği vermeye hazırım” dedi. Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Recep Tokgöz’ün de bulunduğu ziyarette Günseli Akaydın, takım oyuncularını Süper Lig’e çıkma başarılarından dolayı tek tek kutlayarak, çiçek verdi.

Takım oyuncusu Önder Yurdakul, Başkan Akaydın’ın göreve geldikten sonra iki kez maçlarını izlediğini hatırlatarak, “İlk kez bir Büyükşehir Belediye Başkanı maçlarımızı izledi” dedi

Takım oyuncuları ve teknik kadrosu ile sohbet eden Dr. Günseli Akaydın, sorunlarını dinledi. Takım oyuncularının kendisine ‘Günseli Anne’ diye hitap etmesi üzerine çok duygulanan Akaydın, “Bir anne olarak her zaman sizinle olmaya ve her türlü desteği vermeye hazırım. Eksiklerinizin giderilmesi için gereken girişimlerde bulunacağım” diye konuştu.Takımın yeni hedefinin Avrupa Kupaları olması gerektiğini belirten Dr. Günseli Akaydın, “Gözlerinizde bu ışığı ve azmi görüyorum. Sizi Avrupa Kupalarında görmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

YENİ TRANSFERLER YAPACAĞIZ

Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Recep Tokgöz de, Tekerlekli Basketbol Takımı’na büyük önem verdiklerini ifade ederek, gerek teknik altyapısı, gerek kalitesiyle Süper Lig’e yakışır bir takım yaratacaklarını söyledi.

Takıma göğüs reklamı alacaklarını ve görüşmelerin sürdüğünü kaydeden Tokgöz, reklamdan edilen gelirin takım için harcanacağını söyledi. Takıma yeni transferlerle takviye yapacaklarını da belirten Tokgöz, ayrıca şampiyon olan oyunculara ödül verilmesi konusunun da Büyükşehir Meclisi’nde görüşüleceğini ifade etti.
 

İHA
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2009 Salı 15:00:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?