22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Engelli güzeller yarıştı

Türkiye'de Kemer Belediyesi'nin desteğiyle ilk defa düzenlenen Engelli Güzellik Yarışması büyük ilgi gördü.

Kemer Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen yarışmada Göynük Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve Konyaaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek eşleriyle birlikte hazır bulunurken, çok sayıda vatandaşın da ilgiyle izlediği yarışmanın juri üyeleri en güzeli seçerken hayli zorlandı.

Engelliler Güzellik Yarışması'nda bedensel, görme, işitme ve zihinsel engelliler kategorilerinde ilk üçe giren ve genel sıralamada ilk üçe girenler belli oldu. Yarışmada tüm yarışmacılara 10 vererek farklı bir puanlamada bulunan Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker, büyük alkış aldı. Yarışmada birinciliği Nergiz Demiraslan kazanırken, ikinciliği Ayşe Dilek Hoyrat, üçüncülüğü ise Banu Temizel aldı. Yarışmaya katılan 25 yarışmacıya da Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker tarafından birer haftalık tatil hediye edildi.

Popstar yarışmasından tanınan Serkül'ün son albümündeki şarkılarını sunduğu yarışmada birinci gelen güzel Nergiz Demiraslan'ın tacını Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker taktı. Başkan Şeker, yarışma sonrası yaptığı açıklamada, "Çok sayıda güzellik yarışmasına katıldım ve jüri üyeliği yaptım. Ancak bu akşam çok farklı bir akşamdı. İnanılmaz bir gece yaşadık. Engellilerin ruhunun ne kadar saf, temiz ve berrak olduğunu gördük. İşte bu ruh bizlere gereken mesajı fazlasıyla verdi" dedi.

.
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2008 Çarşamba 12:43:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?