21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Engelli güzellerden Türel'e ziyaret

Türkiye Engelliler Güzellik Yarışması finalistleri Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i ziyaret etti. Başkan Türel, engelli güzellere ‘hepiniz benim gözümde birincisiniz’ diyerek destek verdi.

13 Mayıs’ta Antalya’nın Kemer İlçesi’nde düzenlenecek Türkiye Engelliler Güzellik Yarışması’nın 25 finalisti Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in konuğu oldu.

Türkiye Engelliler Güzellik Yarışması Türkiye ve Dünya Başkanı Arif Çelik ve Genel Koordinatör Esin Taşkın’ın önderliğinde Başkan Türel’i ziyaret eden engelli güzeller oldukça iddialı. Arif Çelik, Engelliler Güzellik Yarışması’na, işitme, zihinsel, görme ve bedensel engellilerin katıldığını belirterek 25 finalistin arasında sporcu, basketbolcu, ressam gibi yarışmacılar olduğunu söyledi.

HEPİNİZ BİRİNCİSİNİZ

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yarışmacılara başarılar dileyen Başkan Türel, etkinliğin Antalya’da düzenlenmesinin mutluluk verici olduğunu ifade etti.

Büyükşehir Belediyesi olarak engelli vatandaşların her zaman yanında olduklarını belirten Başkan Türel, “Belediye olarak Engelli Rehabilitasyon Merkezi yapım çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Büyükşehir Belediyesi Engelli Basketbol Takımımız var. Bu konudaki azminiz bize moral ve umut verdi. Bu yarışmaya katılma duygunuzu eyleme dönüştürmeniz çok önemli. Bana göre hepiniz bu yarışmanın birincisisiniz. Fiziki güzellik değil, kalplerdeki güzelliğin, yaşama sarılma tutkusunun yarıştığı önemli bir organizasyonda bize düşen görev olursa yapmaya hazırız. Hepinize başarılar diliyorum” diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2008 Cuma 16:22:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?