21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Engelli sporcular ödüllendirildi

BAŞKAN AKAYDIN İŞİTME ENGELLİ SPORCULARI ÖDÜLLENDİRDİ

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Türkiye Şampiyonası'nda dereceye giren Büyükşehir İşitme Engelliler Spor Kulübü judocularını altınla ödüllendirdi.

İşitme Engeliler Federasyonu tarafından Gaziantep'te 11-12 Aralık tarihlerinde düzenlenen Türkiye İşitme Engelliler Judo Şampiyonası'na katılan Antalya Büyükşehir Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü sporcularından Münife Aydın 70 kilo bayanlarda ve açık siklette Türkiye 1'incisi, Gökhan Sarı 81 kiloda Türkiye ikincisi, Ahmet Ölçer ise 73 kiloda Türkiye üçüncülüğünü elde etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, başarılı sporcuları antrenörleri ile birlikte makamında kabul ederek, ödüllendirdi. Başkan Akaydın, başarılı sporcuları kutlayarak, “Önemli bir başarı elde ettiniz. Tebrik ediyorum. Her zaman yanınızdayım ve gereken desteği vermeye hazırım” dedi.

İşitme Engelliler Spor Kulübü Menajeri Ahmet Gönüllü ise Judo Şampiyonası'nda dereceye giren sporcuların Hollanda'da yapılacak Dünya İşitme Engelliler Judo Şampiyonası'na katılmak üzere Milli Takım aday kadrosuna çağrıldığını ifade etti.

BAŞKAN AKAYDIN İŞİTME ENGELLİ SPORCULARI ÖDÜLLENDİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2011 Cuma 11:05:04
Güncelleme :28 Ocak 2011 Cuma 17:33:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?