1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Engelli sporculara Akaydın desteği

BAŞKAN AKAYDIN’DAN ENGELLİ SPORCULARA DESTEK

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Nisan ayında Antalya’da yapılması planlanan ‘Turkish Cup’ 3’ncü Uluslararası Bedensel Engelliler Spor Organizasyonu’na her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu Başkan Vekili Nevzat Yamaç Başkan Antalya

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’ı makamında ziyaret etti. Yamaç, 26- 30 Nisan 2010 tarihleri arasında Manavgat Çolaklı’daki Kamelya Otel’de gerçekleştirecekleri Uluslararası Bedensel Engelliler Spor Organizasyonu için Akaydın’dan destek istedi.

Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu’nun Türkiye’de bir çok etkinlik yaptığını belirten Başkan Mustafa Akaydın, “13 ayrı spor branşında faaliyet gösteriyorlar. Bu uluslararası organizasyon Büyükşehir Belediyesi’nin engellilere bakış açısı içindedir. Bu spor faaliyetlerine elimizden gelen desteği vereceğiz. Engelli sporcuları Büyükşehir Belediyesi’nin alma gayreti içinde bulunduğu engellilere uygun yeni otobüsleri ile taşıyacağız. Gelecek yabancı sporculara Antalya tanıtım seti vereceğiz. Engellilerimize desteğimiz bundan sonra da devam edecek” diye konuştu.

DESTEĞİNİZ GÜÇ VERDİ

Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu Başkan Vekili Nevzat Yamaç, Türkiye’de bir çok ilde faaliyette bulunduklarını ifade ederek, “Sizin gibi bize bu kadar ilgili ve her şeyi ile destek olan bir belediye başkanı ile karşılaşmadık. Size çok teşekkür ediyoruz. Antalya 2010 yılından itibaren bedensel engellilerin faaliyet gösterdiği 13 spor branşında yurt içi ve yurt dışı yarışmaların merkezi olacaktır. Sizin desteğiniz bize güç verdi” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2009 Perşembe 13:20:01
Güncelleme :31 Aralık 2009 Perşembe 22:19:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?