16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Engelli sporculara moral yemeği

ENGELLİ SPORCULARA MORAL YEMEĞİ

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın ve eşi Günseli Akaydın, Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı oyuncu ve yöneticilerine moral yemeği verdi.

Konyaaltı Kazan Restoran'da düzenlenen yemeğe Büyükşehir Belediyespor Başkanı Recep Tokgöz, Büyükşehir Meclis Üyeleri Gürsel Karabayır, Turgay Genç de katıldı. Devre arasında bulunan takım oyuncuları, fasıl müziği eşliğinde eğlenceli bir akşam geçirdi.

Kötü bir ilk yarı yaşadıklarını ifade eden oyuncular, 21 Şubat'ta başlayacak ikinci yarıya iyi hazırlandıklarını, Başkan Akaydın'ın ve eşi Günseli Akaydın'ın düzenlediği yemeğin kendilerine moral olduğunu belirtti. Oyuncular, "Başkanımız ve eşi, her zaman yanımızda olduklarını bize gösteriyorlar. İlk kez takımda böyle bir aile ortamı yakaladık" dedi.

Yemekte konuşan Başkan Akaydın ise, "Sizin verdiğiniz mücadele benim için şampiyonluktan daha önemli. Sizleri azminiz için kutluyorum. Başarıyı yakalayabilmeniz için gereken her desteği sağlayacağız. Hollanda'dan basketbol maçları için özel olarak yapılmış 10 adet yeni tekerlekli sandalye getiriyoruz. 1 ay içinde elinizde olacak" diye konuştu.

Oyuncuların 'Günseli anne' diye hitap ettiği Günseli Akaydın ise, oyuncularla yakından ilgilenerek "Her zaman engelli sporcularımızın yanınızdayız" dedi.

Gecede, takım oyuncusu Önder Yurdagül ile takımın idari sorumlusu Osman Yılmaz'ın doğum günleri de kutlandı. Yurdagül ve Yılmaz, doğum günü pastasını birlikte kesti.

ENGELLİ SPORCULARA MORAL YEMEĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 7 Şubat 2010 Pazar 09:38:05
Güncelleme :8 Şubat 2010 Pazartesi 09:06:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?