1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Engelliler piknikte eğlendi

Konyaaltı Belediyesi 10-16 Mayıs Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında engelli öğrencilere yönelik piknik düzenledi.

Konyaaltı Belediyesi tarafından Engelliler Haftası dolayısı ile Konyaaltı Belediyesi Mesire Alanı'nda engellilerin katıldığı bir piknik gerçekleştirildi. Pikniğe Dr. Günseli-Bülent Akınsel İş Okulu, özel eğitim kurumları ve özel sınıfı bulunan okul ve kurumlarda eğitim gören engelli öğrenciler ile öğretmenleri katıldı.

Özel eğitim gören öğrencilerin toplumda iyi yerlere geldiğini vurgulayan Dr. Bülent Akınsel, "Engelli öğrencilerimiz aldıkları eğitimle her geçen gün iyi yerlere geliyor. Dr. Günseli-Bülent Akınsel İş Okulu'ndan mezun olan birçok öğrencimiz şu anda çalışma hayatına atıldı. Onları bugünlere hazırlayan herkese ve bu okumuzun arsasını bağışlayan Konyaaltı Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek'e çok teşekkür ediyorum." dedi

Pikniğe katılan öğrencilerle tek tek sohbet eden Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek ise "Engel tanımayan gençlerimizle bir arada olmaktan dolayı çok mutluyum. Onlar toplumumuzun ayrılmaz bir parçası. Günlük yaşamlarında karşılaştıkları sorun ve sıkıntıları çok iyi bildiğimiz için onlara destek olmayı her zaman sürdüreceğiz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Mayıs 2009 Çarşamba 17:43:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?