22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Envar Koleji'nden hatıra ormanı

Envar Koleji tarafından oluşturulan hatıra ormanı bugün öğrenciler ve okul aile birliği üyeleri tarafından fidanlarla donatıldı.

Isparta yolu üzerinde Orman Bölge Müdürlüğü tarafından tahsis edilen alanda yapılan fidan dikimine öğretmenler de diktikleri fidanlarla katkıda bulundular. Yangınlar sebebiyle yok olan orman arazilerinin yeniden yapılandırılması çerçevesinde Envar Koleji tarafından 5 dönümlük arazi üzerine oluşturulan hatıra ormanı, bugün fidanla donatıldı. Öğrenciler ve okul aile birliği üyeleri ile birlikte Envar Koleji öğretmenlerinin hazır bulunduğu dikim töreninde 100 çam fidanı gelecek nesiller için toprakla buluşturuldu.

Törene katılan Envar Koleji Genel Müdürü Şükrü Erdoğan, çocuklara yaşanabilir bir dünya bırakmak için ormanlara sahip çıkmak istedik. Bu amaçla ağaç dikelim felsefesiyle yola çıktık. İlk etapta 100 fidan dikimi gerçekleştirildi. Bu arazinin bakımı da yine Envar Koleji tarafından yapılacak. Birkaç yıl içinde buradaki fidan sayısının 300'ü geçmesini planlıyoruz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2008 Çarşamba 16:14:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
türkan ercan IP: 88.252.170.xxx Tarih : 23.12.2008 20:12:47

bn 4.sınıfta iken gitmiştik çok güzeldi sınıf arasında kura çekmiştik bn bilmiştim ısparta yolu üzerinde büsbüyük envar hatıra ormanı yazıyodu çok güzel geçmişti fotoraflar çekildi,fidan dikildi sonrada onları suladık eğlenceli geçmişti ama bi yandan kötüydü çünkü hava soğuk olduğu için öğretmenler dışarı çıkartmadı :):):)