7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Envar lisesi'nde mezuniyet çoşkusu

Envar Lisesi'nden 2006-2007 döneminde mezun olan öğrenciler için tören düzenlendi. Mezun olan 35 öğrenci sevinçlerini, keplerini havaya fırlatarak gösterdiler.

Bu yıl 4. mezunlarını veren Envar Lisesi, dereceye giren öğrencilerini ödüllendirmeyi de ihmal etmedi.Antalya Öğretmenevi'nde düzenlene törene Öğrenciler mutluluklarını aileleri ve öğretmenleriyle paylaşırken, bir konuşma yapan Envar Lisesi Müdürü Oktay Elmalı, Envar Lisesi'nin bilim ve irfanla genç beyinlerin pırıltısı ile geleceğin aydınlanmasında ışık olacağını söyledi.

 
Enver Koleji Genel Müdürü Şükrü Erdoğan, kolej olarak çocuğa ve çocuk eğitimine verilen değerin bilincinde olduklarını belirterek " Bu bilinçle kurumumuz 4. dönem mezunlarını verirken Antalya’mızda bir marka olma yolunda dev adımlarla ilerlemektedir. Mezun olan öğrencilerimizin ÖSS'de de başarılı olacaklarına inanıyoruz" diye konuştu.

 
An-Deva Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hidayet Atay ise yaptığı konuşmada ailelere seslenerek "Biz kurum olarak eğitim öğretim alanında üzerimize düşen görevi yerine getirdik. Öğrencilerin gelecekte kendi seçimlerini kendileri yapmalarına fırsat tanıyın ki, severek yapabilecekleri mesleklere sahip olsunlar. " dedi.


Konuşmaların ardından Lise 1.cisi Merve Karataş'a ödülü ve diploması An-Deva Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hidayet Atay, 2. Veysel Özkılıç'a Envar Koleji Genel Müdürü Şükrü Erdoğan ve 3. Ümmühan Şan'a Envar Lisesi Müdürü Oktay Elmalı tarafından verildi.

iha
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2007 Perşembe 12:36:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?