1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Erdoğan cuma namazını Belek'te kıldı

Tatilini Antalya'nın turizm bölgesi olan Belek'te geçiren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Belek Belde Camii'nde cuma namazı kıldı.

Antalya'nın Serik ilçesine Bağlı Belek beldesindeki Rixos Premium Otel'de bir haftadır ailesi ile birlikte tatilini geçiren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını kılmak için otelinden ayrıldı. Devlet Bakanı Hayati Yazıcı'nın da eşlik ettiği Başbakan Erdoğan ilk olarak AK Partili Belek Belediye Başkanı Yusuf Mecek'i ziyaret etti.

Yaklaşık 10 dakika süren ziyaretin ardından Başbakan Erdoğan ve beraberindekiler Belek Belde Camii'ne gelerek burada cuma namazını kıldı. Namaz çıkışı Başbakan Erdoğan'a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Başbakan Erdoğan vatandaşlarla selamlaşırken korumaları da çocuklara oyuncak dağıttı.
Daha sonra Belek çarşısını gezen Başbakan Erdoğan esnaflarla sohbet etti. Bir esnafın çay davetini kabul eden Başbakan Erdoğan iş yerine girerek sohbet etti çay içti.

Başbakan Erdoğan'a bir vatandaşın 'Öğretmen atamaları ne olacak Sayın Başbakanım' sorması üzerine, "Bundan sonraki süreçte düz liseliler nasıl istedikleri yere girebiliyorsa, öğretmen lisesi mezunu arkadaşlarımız da inşallah istedikleri yere girebilecekler" diye cevap verdi.

Yine aynı vatandaşın öğretmen atamalarında kolaylık sağlansa yanıtına Başbakan Erdoğan, atamaların artık bilgisayarda yapıldığını söyledi.
Belek çarşısını gezen Erdoğan, daha sonra tatilini geçirdiği otele geri döndü. Erdoğan'ın akşam saatlerinde Antalya'dan ayrılması bekleniyor.
 

İHA
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2009 Cuma 16:59:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?