1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Ersoy karakolluk oldu

Tatil için Antalya'da bulunan ünlü sanatçı Bülent Ersoy, bir restoranda kendisinden imza isteyen küçük kıza 'Bana sen diye değil siz diye hitap etmelisin' diyince küçük kızın annesi ile arasında çıkan kava sonucunda karakolluk oldu.


Antalya'da tatil yapan Bülent Ersoy, arkadaşlarıyla birlikte Lara'da bulunan Alara Restoran'a yemeğe gitti. İddialara göre yemek yediği sırada ünlü sanatçının yanına gelen 13 yaşındaki S.Ö isimli kız, "Sen bana imza verebilir misin" dedi. Küçük kıza, 'Bana sen diye değil siz diye hitap etmelisin diyen Ersoy ile, küçük kzın annesi Fatoş K. ve arkadaşı Yasemin T. arasında kavga çıktı. Kavgayı engelleyemeyen restoran çalışanları polis ekiplerinden yardım istedi.


Olay yerine gelen polis ekipleri tarafından kavga sona erdirilirken iki tarafta birbirinden şikayetçi oldu. Karakolda ifadeleri alınan Ersoy ve Fatoş K. şikayetinden vazgeçtiler. Ancak Demircikara Polis Merkezi'nde polis ile tartışan Fatoş K. hakkında 'Görevli memura hakaret' suçundan işlem yapıldığı öğrenildi. Fatoş K.'nın dosyalarının ikmalen adliyeye sevk edileceği bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 11 Temmuz 2009 Cumartesi 16:18:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?