1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Erzberg Rodeo’da bir Türk

11-14 Haziran 2009 tarihleri arasında Avusturya’nın Eisenerz kentinde bu yıl 16.’sı düzenlenecek olan ve otoriteler tarafından dünyanın en zorlu Enduro yarışı olarak gösterilen Erzberg Rodeo’da bu yıl ilk olarak bir Türk sporcu da yer alacak.

Ülkemizi Kemerli sporcu, Kemer Enduro Motosiklet Kulübü’nün başarılı sporcusu Burak Özdemir'in temsil edeceği Erzberg Rodeo yarışları 11-14 Haziran 2009’da Avusturya’da yapılacak.

Uluslararası bir organizasyonda ülkemizi temsil etmenin gururunu yaşadığını belirten Özdemir, “ Türkiye 2007-2008 ve şu anda da devam eden 2009 sezonunda şampiyonluğu kimseye bırakmıyorum. Motor sporlarına olan merakım ve özellikle Kemer Enduro Kulübünün büyük destekleri, Kemer Belediyesinin sağlamış olduğu imkanlar sonrasında başarılar bir ekip olarak geliyor. Bizlerde kulüp olarak bazım hedefler belirledik. Önce Türkiye şampiyonluğu dedik ve bunu başardık. Şimdi hedefi Avrupa olarak belirledik ve yine bu hedefimizi de yerine getiriyoruz. Avusturya’da zorlu bir Dünya Şampiyonası bizi bekliyor. İlk defa bir Türk sporcusu olarak bu şampiyonada yerimizi alacağım. Çok zorlu bir yarış olacak. 1500’le sınırlı bir sporcu burada etabı bitirmek için kıyasıya mücadele edecek. Amacım buradan önce bu zorlu etabı finişe ulaşmak ve ardından da en iyi yerde tamamlamak..” dedi.

Özdemir’e başarılar dileyen Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ise şunları söyledi: “ Kemer Motorsporları ile her zaman gündemdeki yerini koruyor. Kemer Enduro Kulübü Kemer’i başarı ile temsil ediyor. Bu arada kulübümüz sporcusu Burak Özdemir’de başarıları ile bizleri gururlandırırken, Avusturya’da zorlu bir şampiyonaya ilk defa bir Türk sporcusu olarak katılıyor. Kendisini kutluyoruz ve bu şampiyonadan da başarı ile çıkacağına inancımız tam. Kemer Belediyesi olarak her zaman desteğimizi sonuna kadar sürdüreceğiz.”

İHA
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2009 Pazartesi 15:38:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?