22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Erzincan, Antalya'nın kardeş şehri

ANTALYA-ERZİNCAN KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı tarafından başlatılan ‘Kardeşlik Projesi’ kapsamında yapılan eşleştirmeler sonucunda Antalya’nın kardeş şehri Erzincan oldu.

Kardeşlik Projesi çalışmalarına başlayan AK Parti Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Gökçen Enç, Erzincan’da kütüphanesi olmayan bir köyde kütüphane kurmak istediklerini söyledi. Erzincan Kalkınma Derneği (ERKAD) ile irtibat kurduklarını belirten Enç, “Kardeş şehrimiz olan Erzincan’daki dernek ile ortak bir çalışma başlattık. Amacımız orada güzel bir kütüphane kurmak. Bu çalışmamızda AK Partili kadınlarımızın yanı sıra tüm Antalyalıların desteğine ihtiyacımız var. Evlerimizde bulunan okunmuş kitaplara, roman, ansiklopedi, SBS, YGS kitapları gibi kitaplara ihtiyacımız var” dedi.

KÜTÜPHANESİ OLMAYAN BİR OKULA GÖNDERİLECEK

Kitapların okundukça değer kazanacağına dikkat çeken Başkan Enç, “Topladığımız kitapları, Erzincan ilimizde kütüphanesi olmayan bir köy okuluna götüreceğiz. Böylece o bölgede yaşayan vatandaşlarımız ile kitaplarımızı paylaşmış olacağız. Bu çalışmalara katkı koyan herkese şimdiden teşekkür ediyorum. Proje kapsamında, 1 Mayıs Cumartesi gününe kadar kitap toplayacağız. Bu konuda destek olmak isteyen Antalyalılar 0 (242) 344 11 11 numaralı telefondan daha detaylı bilgi alabilirler” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2010 Salı 13:05:03
Güncelleme :13 Nisan 2010 Salı 14:21:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?