22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Eşi gelince intihardan vazgeçti

EŞİ GELİNCE İNTİHARDAN VAZGEÇTİ

Antalya'da bir süre önce evini terk eden eşinin geri dönmesini isteyen bir kişi, parkta kurusıkı tabancayla intihar girişimde bulundu. Zanlı, eşinin olay yerine gelmesiyle eyleminden vazgeçti.

Edinilen bilgiye göre olay, bugün öğle saatlerinde Kepez ilçesi Fatih Mahallesi 3373 Sokak üzerindeki çocuk parkında meydana geldi. İşsiz ve madde bağımlısı olduğu ileri sürülen Mustafa K.(25), bir süre önce evi terk eden eşi Aysel K.'yi (23) eve dönmesi konusunda ikna edemedi. Bu durum üzerine bunalıma giren Mustafa K., kurusıkı bir tabanca ile çocuk parkına gitti. Burada K., havaya birkaç el ateş ettikten sonra tabancayı boynuna dayadı.

Olay yerine gelen polislerin ikna çabalarına yanıt vermeyen Mustafa K., "Eşimi buraya getirin, eylemimi bitireyim" dedi. Bunun üzerine baba evine dönen Aysel K.'ye ulaşan giden polis ekipleri kadını parka getirdi. Ekip aracından inen eşini gören zanlı, eylemini bitirerek polise teslim oldu. Tabancanın kurusıkı olduğunu tespit eden polis, Mustafa K.'yi ifadesine başvurmak üzere polis merkezine götürdü.

EŞİ GELİNCE İNTİHARDAN VAZGEÇTİ
İHA
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2011 Çarşamba 14:08:01
Güncelleme :6 Temmuz 2011 Çarşamba 14:52:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?