1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Eşi için canını verdi

Antalya'da bir kişi, eşinin kan davalıları tarafından evinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Yeni Emek Mahallesi'nde yaşayan ve 2 ay önce Gaziantep'ten gelerek Antalya'ya yerleştiği öğrenilen 55 yaşındaki Burhan Çopuroğlu, eşi Dursun Çopuroğlu'nun kan davalıları olduğu öğrenilen ve evine gelen E.D., D.D. ve U.D. ile bir süre tartıştı.

Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesinin ardından zanlılar, Çopuroğlu'na çocuklarının önünde 4 el ateş ederek, 27 plakalı olduğu öğrenilen otomobil ile olay yerinden kaçtı. Olay yerine gelen polis ekipleri evde parmak izi çalışması yaptı.

Olayda hayatını kaybeden Çopuroğlu'nun cenazesi otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Morg'una kaldırıldı. Kardeş oldukları öğrenilen zanlıların ölen Burhan Çopuroğlu'nun eşi Dursun Çopuroğlu'nun kan davalısı olduğu ve ölen şahsa 'Eşini boşa" diye baskı yapmak için eve geldiği öne sürüldü.

Kendisine eşini boşa diyen zanlılara Burhan Çopuroğlu'nun 'Ondan 4 çocuğum var. Bir kötülüğünü görmedim. Boşamam" diye cevap verdiği cinayetin de bu nedenle işlendiği iddia edildi. Polis ekipleri kaçan zanlıları yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor
 

İHA
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2009 Perşembe 11:12:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?