21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Eşini öldürüp, intihar etti

BOŞANMAK İSTEYEN EŞİNİ ÖLDÜRÜP SONRA İNTİHAR ETTİ

Antalya'da bir şahıs, önce eşini öldürdü ardından intihar etti.

İstanbul'da taksi şoförlüğü yapan 35 yaşındaki Ömer Dilek, kendisinden ayrılmak isteyen ve bir süre önce Antalya'daki ailesinin evine gelen eşi Tuğba Dilek'i (34) tabancayla başından vurup öldürdükten sonra intihar etti.

Olay, Özgürlük Mahallesi Rasih Kaplan Caddesinde bir evde meydana geldi. İstanbul'da oturan Ömer ve Tuğba Dilek çiftinin şiddetli geçimsizlik nedeniyle sık sık kavga ettiği iddia edildi.

Genç kadın, kısa süre önce çocukları 5 yaşındaki Tuana ve 9 yaşındaki Enes'i alarak Antalya'da oturan babası Yılmaz ve annesi Şadan Seyhan'ın evine geldi. Boşanma tebligatını alınca çılgına dönen Ömer Dilek, eşinin bulunduğu Antalya'ya geldi. Kayınpederinin evine giden Ömer Dilek, kapıyı açan eşine konuşmak istediğini söyleyerek içeri girdi. Ömer Dilek, içeri girer girmez yanında getirdiği ruhsatsız tabancayı çıkararak eşinin başına bir el ateş etti. Ömer Dilek daha sonra başına dayadığı tabancayı ateşleyerek intihar etti.

Olay sonrası yakınları sinir krizi geçirirken, çağırılan sağlık ekipleri, genç çiftin yaşamını yitirdiğini belirledi. Olay yerine gelen cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından cesetler otopsi için Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

BOŞANMAK İSTEYEN EŞİNİ ÖLDÜRÜP SONRA İNTİHAR ETTİ
BOŞANMAK İSTEYEN EŞİNİ ÖLDÜRÜP SONRA İNTİHAR ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2011 Pazartesi 16:39:00
Güncelleme :28 Şubat 2011 Pazartesi 18:10:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?