21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Eşinin başında odun kırdı!

ANTALYA'da yaşayan işsiz 45 yaşındaki Emin Gök, kendisine boşanma davası açan eşi Resmiye Gök'ün başında odun kırdı.

Antalya'da 7 çocuk annesi 38 yaşındaki Resmiye Gök'ün çocuklarıyla oturduğu gecekondu, geçen hafta elektrik kontağından çıkan yangında kül oldu. Gök ve çocukları çatısı olmayan, elektriği ve suyu bulunmayan komşularının gecekondusuna yerleşti.

Kendisini her bahanede dövdüğü gerekçesiyle boşanmak için mahkemeye başvurduğu eşi Emin Gök, önceki gece Baraj Mahallesi 5710 Sokak'taki gecekonduya geldi. Emin Gök, evde elektrik olmadığı için 10 yaşındaki engelli kızı Songül'ün komşularında ders yapmaya gittiğini öğrenince yine eşini dövmeye başladı.

Resmiye Gök, kafasından aldığı darbelerle bayıldığını ve komşularının kendisini Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirdiklerini belirterek, “Odunu kafamda kırmış. Her zaman elindeki odun kırılıncaya kadar beni dövüyor” dedi. Başında yaklaşık 15 santimlik yara oluşan Gök, tedavisinin ardından taburcu edilirken, Emin Gök ise polis tarafından aranmaya başlandı.

Aileyi Koruma Kanunu'na başvurmak istediğini belirten Resmiye Gök, “Artık canıma yetti. Evimiz yandığı için valilikten yapılan 1000 YTL'lik parayı da alıp gitmiş ve kahvehanelerde kumar oynayarak harcamış” dedi.

‘BENİ BU ADAMDAN KURTARIN’

Boşanabilmek için çabaladığını belirten Resmiye Gök, “Bu kadar çocuk istemedim. Her doğumdan sonra doktorlara (N'olur tüplerimi bağlayın) diye yalvardım ama (Eşin rıza göstermediği için yapamayız) dediler. Ben yıllardır dayak yiyerek zorla çocuk sahibi oldum. Şimdi ara ara temizlik işlerine gidiyorum. O parayı da gelip elimden alıyor. Çocuklarıma yedirmiyor. Beni açlık değil, bu adam korkutuyor. Beni bu adamdan kurtarın, dualarım hep sizinle olsun” diye konuştu.

DHA
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2008 Cuma 11:27:53
Güncelleme :15 Şubat 2008 Cuma 11:33:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?