22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Eşinin tedavisi için kapı kapı dolaşıyor

Eşi aniden felç olan ve bu olayın ardından kendisi de kısmi felç geçiren 51 yaşındaki Abidin Küçükavcılar, kapı kapı dolaşıp eşini tedavi ettirmeye çalışıyor.

Antalya'da, iki yıl önce aniden rahatsızlaşan eşi Ayşe Küçükavcılar (48)'ın rahatsızlığına üzülen 51 yaşındaki Abidin Küçükavcılar da olaydan sonra kısmi felç geçirdi.

Eşi Ayşe Küçükavcılar'ın aniden geçirdiği rahatsızlık sonucu belden aşağısının felç olduğunu ifade eden Abidin Küçükavcılar, eşinin tedavisi için gerekli 4 bin YTL'yi bulmak için girdiği sıkıntının ardından kendisinin da rahatsızlanarak iş göremez hale geldiğini söyledi.

Muayene için gittiği hastanede kendisine yüzde 50 oranında iş göremez raporu verilen Küçükavcılar, tek derdinin eşini tedavi ettirmek olduğunu söyledi. Abidin Küçükavcılar, yaptığı açıklamada, "Benim rahatsızlığım nedeniyle çalışamaz hale geldim. Zaten eşimin 4 bin YTL tutan tedavi için para bulamıyordum şimdi tamamen imkansız bir durum içine girdim. Benim malülen emekli sayılmam için işlemleri başlattım. Fakat eşimin tedavisi için para bulamamış olmam beni üzüyor. Tek umudun hayırseverler" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2008 Perşembe 16:12:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?