1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Eski dekanlardan Akaydın'a ziyaret

Akdeniz Üniversitesi'nin eski fakülte dekanları, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın'a kutlama ziyaretinde bulundu. Başkan Akaydın, eski mesai arkadaşları ile hasret giderdi.

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Eski Dekanı Prof. Dr. Mustafa Melikoğlu, Ziraat Fakültesi Eski Dekanı Prof. Dr. İbrahim Uzun, Fen Edebiyat Fakültesi Eski Dekanı Prof. Dr. Mustafa Gökçeoğlu, Mühendislik Fakültesi Eski Dekanı Prof. Dr. Hikmet Rende, Güzel Sanatlar Fakültesi Eski Dekanı Prof. Dr. Abdullah Uz, Su Ürünleri Fakültesi Eski Dekanı Prof. Dr. Ramazan İkiz, İletişim Fakültesi Eski Dekanı Prof. Dr. Ümit Atabek, Fen Bilimleri Enstitüsü Eski Müdürü İbrahim Zafer Arık ile Prof. Dr. Nihat Özen, Başkan Akaydın'a görevinde başarılar diledi.

Ziyaret nedeniyle çok duygulandığını ifade eden Başkan Mustafa Akaydın, eski mesai arkadaşları ile sohbet ederek, hasret giderdi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, kent sorunlarının çözümüyle ilgili gerektiğinde hepsi birbirinden değerli eski mesai arkadaşlarının bilgi ve birikimlerinden faydalanmak istediğini ifade etti.

SAĞLIK VAKFI'NDAN ZİYARET

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın daha sonra Akdeniz Sağlık Vakfı Başkanı Kemal Özgen ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Gökalp Dinçmen, Salih Çopur, Salim Güllüpınar, Süleyman Çevik ve Fevzi Ersoy'u ağırladı. Vakıf üyeleri, Başkan Akaydın'a yeni görevinin hayırlı olmasını diledi. Vakıf Başkanı Kemal Özgen, Başkan Akaydın'a aynı zamanda başarı dileklerini iletirken işbirliği içinde çalışacaklarını söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kentin geleceğine yönelik sağlık ve eğitim konusunda vakıf yöneticileri ile neler yapabileceklerini görüşen Başkan Akaydın, 'Güneş Enerjisi' projesini anlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2009 Salı 18:17:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?