16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Eski eşiyle tartışıp intihar etti

ESKİ EŞİYLE TARTIŞINCA KENDİNİ AV TÜFEĞİYLE VURDU

Alanya ilçesinde, eski eşi ile tartışan parkomat görevlisi av tüfeğiyle intihar etti.

Olay, Alanya'nın Saray Mahallesinde meydana geldi. Birlikte yaşadığı eski eşi ile tartışan Nahsan Kara (60) av tüfeğini çenesine dayayarak intihar etti.

Dün gece saat 22.00 sıralarında beraber yaşadığı eski kocası Nahsan Kara ile tartışan Nihal B. (52) ve kızı Nilay (18) arkadaşlarının evine gitti.

Karısı ve kızının evden ayrılmasının ardından cep telefonu ile eşini arayan Nahsan Kara, eski eşi ve kızına, 'Hakkınızı helal edin' diyerek telefonu kapatıp çenesine dayadığı av tüfeğini ateşledi.

Silah sesini duyan komşuların polisi araması üzerine eve giden Asayiş Büro Amirliği ekibi, evde Nasah Kara'nın cesediyle karşılaştı. Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının olay yerine gelmesinin ardından cenaze nakil aracına konan ceset otopsi için Alanya Belediye Mezarlığı morguna götürüldü. Polisin olayla ilgili eşi ve kızının ifadesini alacağı öğrenildi.

Nasah Kara'nın yerel bir televizyon kanalında bir süre teknik servis elemanı olarak çalıştığı daha sonra elektronik dükkanını kapatmasının ardından parkomat görevlisi olarak çalıştığı öğrenildi.

ESKİ EŞİYLE TARTIŞINCA KENDİNİ AV TÜFEĞİYLE VURDU
İHA
Yayın Tarihi : 4 Mart 2010 Perşembe 15:50:00
Güncelleme :4 Mart 2010 Perşembe 16:18:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?