1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Eski milletvekili adliyede

Antalya polisinin düzenlediği operasyonla Ankara'da gözaltına alınan Mardin Eski Milletvekili Süleyman Bölünmez'in de aralarında bulunduğu 10 kişi adliyeye sevk edildi.

Antalya Cumhuriyet Savcılığı koordinesinde Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü Mali Büro Amirliği ekiplerince geçen gün akaryakıt kaçakçılığı suçlamasına yönelik Antalya, İstanbul ve Ankara'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda aralarında Mardin Eski Bağımsız Milletvekili Süleyman Bölünmez'in de bulunduğu 11 kişi gözaltına alınmıştı.

11 kişiden Ankara'da görevli gümrük memuru O.E. polisteki sorgusunun ardından serbest bırakıldı. Mali Şubedeki sorguları tamamlanan ve Ankara'da evinde gözaltına alınan Süleyman Bölünmez, kardeşi Mehmet Murat Bölünmez, petrol şirketinin yönetici ve müdürlerinden V.Z., M.A., S.Ş., E.A.H., K.A., T.K. ile Antalya'da görevli gümrük memuru Z.B. ve Zonguldak'ta görevli gümrük memuru M.Ş.S. "Suç örgütü kurmak" ve "Örgütlü akaryakıt kaçakçılığı yapmak" suçlamalarıyla Antalya Adliyesine sevk edildi.

iha
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2009 Cuma 15:14:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?